влевовправо
Опис
Інформація для замовлення
"Шоколадний фонтан міні (Chocolate Fondue Fountain)
Влаштуйте собі свято!
Шоколадний фонтан для ексклюзивного святкового столу.
Шоколадний фонтан ― чудова прикраса для будь-якого свята!
Підходить для покриття свіжих фруктів, ягід, випічки та інших ласощів.
А найголовніше – це дуже смачно! У шоколадному фонтані можна використовувати різні сорти шоколаду (але без горіхів та інших наповнювачів).
Принцип роботи фонтану:
1. Розтопіть 500-800 гр шоколаду в мікрохвильовій печі на найнижчій потужності або на водяній бані протягом 3-5 хвилин.
2. Увімкніть перемикач нагрівача.
У нижній частині (під чашею) розташовується нагрівальний елемент, що підтримує температуру близько 60°С.
3. Налийте розтоплений шоколад у чашу фонтану та увімкніть перемикач обертання фонтану. Розплавлена шоколадна маса подається на верхній рівень вежі фонтану за допомогою гвинтового шнека, що обертається, що знаходиться всередині вежі. Зверху шоколад стікає вільним потоком, утворюючи «водоспад», і знову потрапляє на чашу, що нагрівається, де його температура знову доводиться до необхідної величини.
3 яруси фонтану
Глибока чаша для шоколаду (потрібна 500-800г шоколаду)
Корпус, піддон та фонтан з нерж. сталі
2 перемикачі для двигуна і нагрівання
Підходити для покриття різних видів випічки, фруктів, зефіру та ін.
Технічні характеристики:
Напруга: 220-230 В;
Потужність: 65Вт;
Висота: 21 см;
Діаметр нижньої чаші: 14,5 см;
Діаметр основи: 8 см;
Колір: коричневий.
Влаштуйте собі свято!
Шоколадний фонтан для ексклюзивного святкового столу.
Шоколадний фонтан ― чудова прикраса для будь-якого свята!
Підходить для покриття свіжих фруктів, ягід, випічки та інших ласощів.
А найголовніше – це дуже смачно! У шоколадному фонтані можна використовувати різні сорти шоколаду (але без горіхів та інших наповнювачів).
Принцип роботи фонтану:
1. Розтопіть 500-800 гр шоколаду в мікрохвильовій печі на найнижчій потужності або на водяній бані протягом 3-5 хвилин.
2. Увімкніть перемикач нагрівача.
У нижній частині (під чашею) розташовується нагрівальний елемент, що підтримує температуру близько 60°С.
3. Налийте розтоплений шоколад у чашу фонтану та увімкніть перемикач обертання фонтану. Розплавлена шоколадна маса подається на верхній рівень вежі фонтану за допомогою гвинтового шнека, що обертається, що знаходиться всередині вежі. Зверху шоколад стікає вільним потоком, утворюючи «водоспад», і знову потрапляє на чашу, що нагрівається, де його температура знову доводиться до необхідної величини.
3 яруси фонтану
Глибока чаша для шоколаду (потрібна 500-800г шоколаду)
Корпус, піддон та фонтан з нерж. сталі
2 перемикачі для двигуна і нагрівання
Підходити для покриття різних видів випічки, фруктів, зефіру та ін.
Технічні характеристики:
Напруга: 220-230 В;
Потужність: 65Вт;
Висота: 21 см;
Діаметр нижньої чаші: 14,5 см;
Діаметр основи: 8 см;
Колір: коричневий.
- Ціна: 461 ₴